Wat is de HulstAcademy?

leitje_plakbandDe HulstAcademy biedt leuke en inspirerende cursussen voor kinderen van de W.G. van de Hulstschool en van andere basisscholen. Deze cursussen worden gegeven door professionele vakdocenten. Er zijn muziek-, sport en cultureel georiënteerde lessen.

De HulstAcademy is volop in beweging: Het aanbod wordt steeds afgewisseld en uitgebreid.
Op deze website kunt u informatie vinden over het actuele cursusprogramma.

Waar?

De lessen vinden meestal plaats in de W.G. van de Hulstschool:
– in één van de gymzalen
– in het kleinkunstlokaal
– in de grote hal
Het kan ook zijn dat we een locatie buiten school opzoeken – bijvoorbeeld bij buitensporten of natuuractiviteiten.

Door wie?

De lessen worden gegeven door professionele vakdocenten.

Wanneer?

De lessen starten zoveel mogelijk aansluitend op de schooltijden. Opvang en toezicht is zo mogelijk aanwezig als de cursus later begint. Wij streven er naar om ouder(s)/verzorger(s) niet naar school te hoeven laten komen om hun kind op te vangen.

Wisselend programma

Het programma van de HulstAcademy zal gedurende het jaar wisselen. Muziek, sport, cultuur en maatschappij zijn altijd vaste onderdelen van het programma. Verder zullen dit schooljaar in ieder geval ook schilder- en kooklessen gegeven worden.

Kosten

Aan de cursussen van de HulstAcademy zijn kosten verbonden. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk van de cursus. Hoe en wanneer u betaalt is per cursus verschillend. U betaalt direct aan de organisatie of de persoon die de cursus geeft.
Eventueel kunt u gebruikmaken van de U-pas. Indien de kosten van een cursus een belemmering zijn om deel te kunnen nemen, vernemen wij dat graag. Mogelijk is een oplossing dan voor handen.

image11Organisatie

De organisatie van de HulstAcademy is in handen van een team van ouders, leerkrachten en de directrice van de W.G. van de Hulstschool. Voor vragen kunt u terecht bij info@hulstacademy.nl.