Mad Science – nieuwe startdatum

hulstacademy-boek transparant krijt roze 500x512

Bij voldoende aanmelding gaat vanaf Maandag 7 january 2019 de cursus Mad Science van start met een reeks van 6 lessen voor groep 3 t/m 8. De cursus bevat verschillende elementen van wetenschap; denk aan scheikunde, natuurkunde, bouwkunde, maar wil vooral je talent als onderzoeker  stimuleren.

De cursussen zijn voor groep 3 t/m 8.

Meer informatie kunt u via de link  https://onderwijs.mad-science.nl/systeem4/ bekijken. De kosten voor 6 lessen zijn €72 per kind, met U-Pas krijgt u 10% korting. Inschrijven kan direct via Mad Science:   https://inschrijven.mad-science.nl/ . De inschrijving is tot 17 december 2018 mogelijk.

 

mad science

Door wie?

Mad Science is de grootste verstrekker van educatief en uitdagend science onderwijs van Nederland, Europa en de wereld.
Ieder jaar komen miljoenen kinderen in aanraking met Mad Science en mogen wij de kinderen de basisbeginselen leren van wetenschap en techniek. The Mad Science Group is in 1990 gestart in Canada door twee broers, Ron & Ariel Schlien. Nu is Mad Science te vinden in 20+ verschillende landen en groeit nog steeds.

In Nederland is Mad Science actief sinds 2004. Joost Klaver, heeft als jonge ondernemer Mad Science naar Nederland gehaald. We zijn alweer een aantal jaren verder en de reacties van de kinderen, ouders, leerkrachten en scholen zijn zeer positief. Wij zijn goed op weg om zowel onze missie als onze visie te bewerkstelliggen.

Voor wie?

Kinderen van groep 3 t/m 8

Wanneer?

Maandag 7 january tot en met 11 february 2019, van 14.30u tot 15.30u

Waar?

In een lokaal op de Wereldwijzer

aantal deelnemers:

minimaal 15, maximaal 20 kinderen

kosten:

€72 per kind

Let op: de inschrijving verloopt via Mad Science zelf!