Kinderkoor Dichterswijk & Rivierenwijk & Hoograven

hulstacademy-piano transparant krijtHoud je ook zo van zingen? Wil je leuke liedjes leren en je stem goed gebruiken? Heb je ideeën om liedjes aantrekkelijk aan te kleden met zelf verzonnen bewegingen en instrumenten? Kom dan samen met kinderen van je eigen leeftijd elke week een gezellige en muzikale donderdagmiddag beleven.

Wat gaan we zingen?

Leuke kinderliedjes, bekende en onbekende canons, raps en stemeffecten. We doen veel in het Nederlands, af en toe in andere talen. Kinderen mogen ook zelfgeschreven liedjes meebrengen.

Waar?

Het koor oefent in het kleinkunstlokaal van de W.G. van de Hulstschool aan de Jutfaseweg, ingang Lingestraat 2a te Utrecht.

Leeftijd

Het koor is geschikt voor kinderen vanaf groep 4. Kinderen in groep 3 zijn welkom vanaf januari. Alle kinderen die van zingen houden kunnen zich opgeven. Het koor vindt weliswaar onderdak in de W.G. van de Hulstschool, maar alle kinderen die belangstelling hebben kunnen meedoen. Dus ook kinderen die op een andere school zitten zijn van harte welkom.

Wanneer?

Elke donderdagmiddag (behalve vakanties) van 15.30 tot 16.30 uur. Start op 18 september 2014.

Weet je het nog niet zeker?

Dan kun je gratis komen kennismaken en meezingen. Meld je wel vooraf even aan. Je kunt bij aanmelding aangeven of je je direct inschrijft of eerst twee proefweken wilt meemaken.

Dirigent

Het koor staat onder leiding van Astrid Bleys. Zij is muziek- en musicaldocent en heeft veel ervaring met zingende kinderen en mensen van alle leeftijden. Astrid woont zelf in de wijk en wil graag met dit nieuwe koor de wijk weer iets gezelliger maken voor kinderen.

Uitvoering

In overleg met de kinderen zijn er optredens in januari en juni.

Kosten

Deelname aan het kinderkoor kost €90,- per halfjaar, 17 lesweken
Houders van de U-pas kunnen in aanmerking komen voor korting. Neem in dat geval eerst contact met ons op.