Ouder – Kind Workshop: Cupcake versieren (Eenhoorn of muis)

Heb jij zin om met je moeder of vader  je eigen cupcakes te maken? Voor deze workshop hebben we cupcakes klaar staan voor jou. Deze cupcakes mag je met je ouder lekker  versieren. Je zult verstelt staan hoe mooi je zelf een super leuke cupcake kan versieren. Aan het einde mogen jullie de cupcakes mee naar huis nemen en lekker opeten.

 

Let op: Bij deze workshop is een ouder-kind workshop. Het is noodzakelijk dat je kind met een volwassene gaat deelnemen.

Meer informatie

Yogatheater voor peuters (2 – 4 jaar)

Tijdens de cursus yogatheater voor peuters maken de peuters kennis met zowel theater als yoga. Ik (Juf Anna van MATS Kinderyoga & Theater) neem de peuters mee op een theatraal avontuur waarin fantasie en zowel beweging als rust centraal staan.

Een les yogatheater is speels en opgebouwd vanuit een thema. Iedere les heeft een ander thema als uitgangspunt. Om direct tot de verbeelding van de peuters te spreken, maak ik veel gebruik van attributen en muziek.

Meer informatie

Musical

Houd jij van toneelspelen en van dansen? Dan is deze musicalcursus zeker iets voor jou! In 8 lessen ga je met juf Anna van MATS Kinderyoga & Theater aan de slag met dans, toneel, het maken van personages en het gebruik van emoties, lichaamshouding, stemgebruik en fantasie.  We dansen choreografieën uit bekende musicals en we bedenken er een verhaal bij. Samen maken we een mini-musical!

 

Meer informatie

Breien en Vingerhaken met Klassie

masker_trans_krijt 547x500

Wil je echt leren breien of vingerhaken dan kuGerelateerde afbeeldingn je je inschrijven voor deze cursus. De workshop bestaat uit drie lessen van een uur. Je leert dan de meest gebruikte steken en technieken.

Wat wij gaan maken is nog een verrassing – het wordt in elk geval heel gezellig.

Meer informatie

Ukkie Gym en Dans

Wij dansen op een plein, springen over grote plassen, rennen door het bos, beklimmen een berg, glijden daar vanaf of we rollen als een bal over de grond.

Ukkie Gym en Dans is een mix van verschillende dans- en bewegingsvormen. Juf Dieuwertje neemt de kinderen mee op een avontuur, dat aansluit op hun fantasiewereld.

Meer informatie

Planeten en Sterren (afgelopen)

Heb je interesse in de maan, planeten en sterren? Doe dan mee met de cursus ”Planeten en sterren”. Op dinsdagen na schooltijd, gaan we aan de studie over de maan, planeten en sterren. We gaan ook een dinsdagmiddag naar de Sterrenwacht ‘Sonnenborgh’ in Utrecht. Leuk als je ouders dan mee gaan.
Meer informatie

Workshop: Spelletjes spelen

hulstacademy-bal transparant krijt 500x513
Hou je van spelletjes spelen en vind je het leuk om nieuwe spelletjes uit te proberen. Kom dan deze inloopmiddag langs en speel met ons mee.
Meer informatie

Muziek op schoot

Muziek op Schoot is het met plezier beleven van muziek door kinderen van 0 tot 4 jaar, samen met hun ouders of verzorgers. De kinderen kunnen zich in een veilige omgeving  spelenderwijs ontwikkelen.  Hun muzikale vaardigheden worden gestimuleerd. Daarnaast krijgen ouders en verzorgers een beeld van hoe zij muziek kunnen integreren in de opvoeding.

Meer informatie

Sportmix RIDI

hulstacademy-bal transparant krijt
Bij sportvaria ga je kennis maken met verschillende sporten, die worden aangeboden, waaronder voetbal, badminton, hockey, basketbal.

Meer informatie

Volleybal

Volleybal is technisch best een moeilijke sport om te leren. Daarom is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar een spelvorm bedacht waarin je spelenderwijs leert volleyballen. Ook bij VVU leer je op deze manier volleyballen. Dit heet Cool Moves Volley en is erg leuk. Het begint met gooi-/vangspelletjes en het eindigt met écht volleybal zoals volwassenen het spelen, met springen en smashen.
Meer informatie